lauantai 7. toukokuuta 2011

Vähän helvetin hyvä soosi

Tämä ei ole ruokablogi, vaikka alkaa sellaiselta näyttää... Anyway. En voi olla jakamatta tätä järkyttävän hyvää kastikeohjetta. 

Alle puolessa tunnissa valmistuva herkku on tarkoitettu (tuore)pastalle, mutta sopii erittäin hyvin myös kanalle. Alkuperäinen ohje on Pirkka-nettisivuilta, minä sovelsin. 

On ruma tapa ynistä syödessään, mutta nyt oli pakko.



Näyttää pahalta, maistuu hyvältä.


Pinaattimuhennos

2 salottisipulia
2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä paistamiseen
150 g pakastepinaattia
1 teelusikallinen suolaa, mustapippuria ja hunajaa
2 dl ruokakermaa
Fetaa

Kuullota pilkotut sipulit. Lisää pannulle jäiset pinaatit. Kiehauta pinaatteja niin, että niistä lähtenyt vesi haihtuu. Mausta. Kaada sekaan ruokakerma ja lisää fetaa makusi mukaan. Anna hautua ja vetäytyä. Syö, ynise ja nuole lautanen.

EDIT:  Toimii seuraavana aamuna munakkaan täytteenä. I'm in love!

Ei kommentteja: